Snickare Bromma

Mareks Bygg & Snickeri – snickare Bromma

Vi hjälper dig

Vi är ett företag som vänder sig till såväl privatpersoner som företag son söker en snickare i Bromma. Här tar vi oss an alla möjliga uppdrag utifrån de behov, önskemål och förutsättningar som kunderna har. Det kan handla om alltifrån att få hjälp med mindre snickeriarbeten till större lägenhets- och villarenoveringar. För privatpersoner gäller nästan alltid rotavdraget, och du kan läsa mer om detta avdrag här.

Om oss

Mareks Bygg & Snickeri är ett pålitligt och bra val för alla som söker en snickare i Bromma. Våra medarbetare har lång erfarenhet ifrån branschen och ett stort kontaktnät. Vi innehar F-skattsedel, ansvarsförsäkring och goda referenser.

Vi erbjuder alltid en offert som inte kostar någonting!

Snickare Bromma

Kunden i fokus

Vi är mycket måna om att varje enskild kund, med dennes önskemål och behov, ska vara i fokus i kontakten med oss. Alltför att kunna presentera ett slutresultat som speglar kundens krav och förväntningar.

Vem kan få hjälp?

Vi har ett stort geografiskt arbetsområde och bland annat kan vi hjälpa er i Bromma. Både privatpersoner såväl som företagare kan vända sig till oss!

Snickare Bromma

Vad vi erbjuder för tjänster

Vårt team av medarbetare besitter alla en stor yrkesmässig kompetens och har de behörigheter och utbildningar som branschen kräver. Kom ihåg att vi alltid erbjuder en gratis offert och att vi håller priser som står sig väl i konkurrensen!

Byggtjänster

Alltifrån mindre snickerier till större byggentreprenader erbjuder vi. Till exempel så bygger vi altaner, renoverar och bygger fasader och mycket, mycket mera, både invändigt och utvändigt. Allt inom bygg erbjuder vi och tar vid behov in målare, rörmokare och elektriker etc.

Renoveringar

Med vår hjälp kommer ni få en renovering i toppklass. Vi renoverar lägenheter och villor åt privatpersoner men kan även vara behjälpliga med renovering på kontor eller andra slags fastigheter.

Kontakta oss

Om ni har några frågor eller funderingar så kan ni kontakta oss på följande sätt:

Mareks Bygg & Snickeri

JOHANNESFREDSVÄGEN 56, 168 68 Bromma

0720012062

piwonskimarek365@gmail.com

Snickare Bromma

Söker ni en snickare i Bromma? I så fall så är ni varmt välkommen till Mareks Bygg & Snickeri där kvalitet, prisvänlighet och hållbarhet är i fokus. Vänd er till oss för hållbara resultat som ni kan glädja er åt under många år framöver!

Snickare Bromma