Byggfirma Sollentuna

Mareks Bygg & Snickeri – byggfirma Sollentuna

En serviceinriktad och flexibel firma

Vi är en flexibel och serviceinriktad byggfirma som vänder sig till såväl privatpersoner som företag i Sollentuna. Inget uppdrag är varken för litet eller för stort för oss. Vi värdesätter kvalitet, låga priser, trygghet och att vi håller oss till överenskomna tidsramar. Vid behov så samverkar vi med elektriker, rörmontörer och andra hantverkare med bred kompetens och problemlösningsförmåga, alltför att ni som kund ska få en bra slutprodukt.

Om oss

Vi är ett pålitligt och bra val för alla i Sollentuna. Våra medarbetare har lång erfarenhet ifrån branschen och ett stort kontaktnät. Vi innehar F-skattsedel, ansvarsförsäkring och goda referenser.

Vi erbjuder alltid en offert som inte kostar någonting!

Byggfirma Sollentuna

Kunden i fokus

Vi är mycket måna om att varje enskild kund, med dennes önskemål och behov, ska vara i fokus i kontakten med oss. Alltför att kunna presentera ett slutresultat som speglar kundens krav och förväntningar.

ROT-avdrag

Är du en privatperson som anställer oss så får du i de flesta fall använda dig av ROT-avdraget för själva arbetskostnaden. Vill du veta mer om detta avdrag så hittar du information på Skatteverkets hemsida.

Byggfirma Sollentuna

Vad vi erbjuder för tjänster

Vårt team av medarbetare besitter alla en stor yrkesmässig kompetens och har de behörigheter och utbildningar som branschen kräver. Kom ihåg att vi alltid erbjuder en gratis offert och att vi håller priser som står sig väl i konkurrensen!

Tjänsteutbud

Alltifrån mindre snickerier till större entreprenader erbjuder vi. Till exempel så hjälper vi till med altaner, renoverar och bygger fasader och mycket, mycket mera, både invändigt och utvändigt. Det mesta erbjuder vi och tar vid behov in målare, rörmokare och elektriker etc.

Övrigt

Med vår hjälp kommer ni få en renovering i toppklass. Vi renoverar lägenheter och villor åt privatpersoner men kan även vara behjälpliga med renovering på kontor eller andra slags fastigheter.

Kontakta oss

Om ni har några frågor eller funderingar så kan ni kontakta oss på följande sätt:

Mareks Bygg & Snickeri

JOHANNESFREDSVÄGEN 56, 168 68 Bromma

0720012062

piwonskimarek365@gmail.com

Din lokala hantverkare

Kvalitet, prisvänlighet och hållbarhet är i fokus hos oss. Vänd er till oss för suveräna resultat som ni kan känna glädje över många år in i framtiden!

Kontakt