Byggfirma Bromma

Mareks Bygg & Snickeri – byggfirma Bromma

Vi hjälper dig

Mareks Bygg & Snickeri är en flexibel och serviceinriktad byggfirma som vänder sig till såväl privatpersoner som företag i Bromma. Inget uppdrag är varken för litet eller för stort för oss. Vi värdesätter kvalitet, låga priser, trygghet och att vi håller oss till överenskomna tidsramar. Vid behov så samverkar vi med elektriker, rörmontörer och andra hantverkare med bred kompetens och problemlösningsförmåga, alltför att ni som kund ska få en bra slutprodukt.

Om oss

Vi är ett bra och pålitligt val av firma. Våra medarbetare har lång erfarenhet ifrån branschen och ett stort kontaktnät. Vi innehar F-skattsedel, ansvarsförsäkring och goda referenser.

Dessutom erbjuder vi en offert som inte kostar någonting!

Byggfirma Bromma

Kunden i fokus

Vi är mycket måna om att varje enskild kund, med dennes önskemål och behov, ska vara i fokus i kontakten med oss. Alltför att kunna presentera ett slutresultat som speglar kundens krav och förväntningar.

ROT-avdrag

Är du en privatperson som anställer oss så får du i de flesta fall använda dig av ROT-avdraget för själva arbetskostnaden. Vill du veta mer om detta avdrag så hittar du information på Skatteverkets hemsida.

Byggfirma Bromma

Vad vi erbjuder för tjänster

Vårt team av medarbetare besitter alla en stor yrkesmässig kompetens och har de behörigheter och utbildningar som branschen kräver. Kom ihåg att vi alltid erbjuder en gratis offert och att vi håller priser som står sig väl i konkurrensen!

Byggtjänster

Alltifrån mindre snickerier till större entreprenader erbjuder vi. Till exempel så kan du få hjälp med altaner, vi renoverar och mycket, mycket mera, både invändigt och utvändigt. Vid behov tar vi in målare, rörmokare och elektriker etc.

Renoveringar

Med vår hjälp kommer ni få en renovering i toppklass. Vi renoverar lägenheter och villor åt privatpersoner men kan även vara behjälpliga med renovering på kontor eller andra slags fastigheter.

Kontakta oss

Om ni har några frågor eller funderingar så kan ni kontakta oss på följande sätt:

Mareks Bygg & Snickeri

JOHANNESFREDSVÄGEN 56, 168 68 Bromma

0720012062

piwonskimarek365@gmail.com

Välkommen

Vi är en firma där kvalitet, prisvänlighet och hållbarhet är i fokus. Vänd er till oss för hållbara resultat som ni kan glädja er åt under många år framöver!

Kontakt